ریشما سوجانی در این کتاب شرح میدهد که چرا زنان چنین ویژگیای دارند. او معتقد است که دلیلی برای این رفتار و احساس زنان وجود دارد. هیچ ارتباطی به بیولوژی ندارد و فقط مربوط به شیوهٔ تربیتی آنها است. از سنین کم به دختران آموزش داده شده است که محافظهکار باشند، تلاش کنند بالاترین نمره را برای خوشحالی والدین و معلمها کسب کنند، مراقب باشند خیلی از میلههای بازی پارک بالا نروند تا سقوط نکنند و آسیب نبینند، آرام و مطیعانه بنشینند، زیبا باشند، سازگار و دلپذیر باشند تا دوست داشته شوند.
او میگوید تمایل به بیعیبونقصبودن بر سلامت ما هم اثر مخربی دارد؛ چراکه تعمق دربارهٔ کوچکترین اشتباه یا نگرانی بابت ناراحتی فرد، یا کاری که انجام دادیم و حرفی که زدیم، باعث بیخوابی میشود. بهدلیل اینکه آموزش دیدهایم به هر قیمتی که شده، مفید و انعطافپذیرباشیم، در تلاش برای انجام همهٔ این امور خود را از پا میاندازیم و درنهایت خسته میشویم، تحلیل میرویم و حتی بیمار میشویم زیرا بخش بسیار زیادی از زمان و نیروی خود را صرف دیگران میکنیم.
این کتاب نگاهی میاندازد به تربیت گذشتهٔ ما برای بینقصبودن و اجتناب از شکستخوردن به هر قیمت ممکن، و اینکه چگونه آن تربیتِ دوران کودکیِ دختران در دوران بزرگسالی نیز ما را دنبال میکند. مهمتر از همه، این کتاب راجعبه تغییر این آموخته هاست. هرگز دیر نیست. با کنارگذاشتن نیاز به بیعیببودن و آموختن شجاعت به خود، همهٔ ما میتوانیم شهامت تصورناپذیرها را داشته باشیم.
ریشما سوجانی (زاده 18 نوامبر 1975) یک حقوقدان و سیاستمدار آمریکایی است. او بنیانگذار سازمان فناوری Girls Who Code است. او قبلاً معاون دادستان عمومی دفتر دادستان عمومی نیویورک بود. سوجانی اولین زن هندی-آمریکایی (و اولین زن آمریکای جنوبی آسیا) بود که در کنگره شرکت کرد. وی در سال 2013 به عنوان کاندیدای دموکرات برای مدافع عمومی سیتی در نیویورک شرکت کرد و در رده های ابتدایی سوم شد. او در ایلینوی بدنیا آمده است.پدر و مادر او در اوگاندا زندگی میکنند.
خواندن این کتاب را به همه زنان و دخترانی که قصد دارند با دختر بینقص خداحافظی کنند و خودشان باشند، پیشنهاد میکنیم.
ما در عصر قدرت دخترانه زندگی میکنیم. از آهنگهای پرشور بیانسه گرفته تا ورزشکاران قدرتمندی مانند سرنا ویلیامز و قهرمانهای ادبی و سینمایی ازجمله کتنیس اوردین و زن شگفتانگیز، فرهنگ ما در تلاش برای گردآوری دختران است تا به آنها بگوید که میتوانند هرکاری که علاقه دارند انجام دهند و هر آنکه تمایل دارند باشند. البته که ما میخواهیم دخترانمان بدانند که میتوانند به هرچه در ذهن دارند، دست یابند. مگر غیر از این است؟
اما این پیغامرسانی «مثبت» جنبهٔ منفی نیز دارد. ما این زنان خارقالعاده را با هدف توانمندسازی الگو قرار میدهیم؛ اما برای بسیاری از دختران این مسئله بهمعنای فشار خردکننده برای بیعیببودن تلقی میشود. شاید ما بگوییم: «تو میتونی هرکاری رو انجام بدی و به هرچی میخواهی تبدیل بشی»، اما چیزی که آنها میشنوند این است که: «تو باید هرکاری رو انجام بدی و به هرچی میخواهی تبدیل بشی.» آنچه ما تشویق میدانیم، برای آنها انتظارات است.
شما هم میتوانید در مورد این کالا نظر بدهید.
برای ثبت نظر، از طریق دکمه زیر اقدام نمایید. اگر این محصول را قبلا از کتاب ماندگار خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن دیدگاه جدیدهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.